Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anaokulu
HACETTEPE MAH. ULUCANLAR CAD. ANKARA HASTAHANESİ BLOK NO 89 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip; insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren ve topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek, ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlayarak Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı seçkin bir ortağı yapmaktır.

MİSYON

Atatürk İnkılap ve ilkelerine ve Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Tam Gün

08.00-18.00

Şehir merkezine (Kızılay) 3 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yerleşkesi Hacettepe Mah. Ulucanlar Cad. No:89 Altındağ/ANKARA

Proje Çalışmaları

İyilikte Yarışan Sınıflar, Sıfır Atık, Beslenme Dostu Okul, Aile Okulu, Geliştir-Uygula-Paylaş